|
|
|
|
|
|
|
Acidometer: Instrument til måling af syreindholdet i most og vin.Acidometer
|
|
|
|
Ballon, vinballon: Gæringsbeholder til vin og øl Ballon
|
|
|
|
Bentonite: Lerjordsprodukt til smagsforbedring og klaring af vin. Bentonite
|
|
|
|
Cider Æblecider
|
|
|
Dampsafter Dampsafter
|
|
|
Druevin Vindruer
|
|
|
Eddike Eddike
|
|
|
|
Etiketter Etiketter
|
|
|
|
Filter, filtrering klaring Klaring og filtrering
|
|
|
|
Flasker, flaskning, propning Tapning
|
|
|
Forkultur. Forkultur, hydrering af gær: Hydrering af tørgær
|
|
|
|
Gær og gæring. Vingær, Forkultur, Hydrering af tørgær
|
|
|
|
Gærnæringssalt f.eks ammoniumfosfat Gærnæringssalt
|
|
|
|
Gærrør, Gærhætte, Støvhætte Gærrør
|
|
|
|
Gærstop Kaliumsorbat Gærstop
|
|
|
|
Hvidvin Vin af vindruer , Hvidvin af druekoncentrat
|
|
|
|
Hævert Hævert omstilkning
|
|
|
|
Instrumenter, acidometer, oechlevægt, vinometer, refraktometer, alkoholometer, Instrumenter
|
|
|
|
Kapsel Flaskning
|
|
|
|
Kirsebærvin Kirsebær
|
|
|
|
Klaring Klaring og filtrering
|
|
|
|
Lagring, modning Lagring og modning
|
|
|
Malolaktisk gæring Malolaktisk gæring
|
|
|
|
Melklister. Fremstilles ved at koge mel med vand til passende grødet konsistens. Kan opbevares på syltetøjsglas. Etiketter
|
|
|
|
Mikroorganismer følger
|
|