Æblesaft

Most din egen æblesaft.
Der skal bruges ca 1,5 kg æbler pr l æblesaft.
Plukkede æbler kan skylles. Nedfaldsæbler skal vaskes. Råd og større brune pletter bortskæres.

Æblerne kvases med frugtmølle.

De kvaste æbler placeres i pressepose i frugtpressen og frugten presses. Der lægges afstandsklodser i, så man kan presse alt frugten.

Evt. pasteuriseres Pasteurisering mosten før den hældes på ballonen.

[Vinbryggeren.dk] [Lidt fra vinbryggeren] [Vinfremstilling trin for trin] [Opskrifter] [Remedier] [Ordliste] [Ballon] [Bentonite] [Dampsafter] [Eddike] [Etiketter] [Flaskning og tapning] [Gærnæringssalt] [Gærrør] [Gærstop] [Hydrering af tørgær] [Hævert omstilkning] [Instrumenter] [Klaring og filtrering] [Lagring og modning] [Malolaktisk gæring] [Pasteurisering] [Pectolase enzym] [Propapparat] [Svovl og Sulfitter] [Sukker] [Vand] [Vingær] [Vinifikation] [Vinsygdomme] [Æblesaft] [Billeder] [Lidt om ølbrygning] [Vinsygdomme] [Hvad man må og ikke må] [Om denne side] [Kontakt]